Other dates
Calendar
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday

Strokovnjaki_nje brez certifikatov - okrogla miza z gosti iz tujine

Veliki mednarodni festivali, razprodane arene in zvezdniški življenjski slogi nekaterih ustvarjalk_cev pričajo o tem, da so raznovrstni žanri, ki jih zaobjema oznaka kleinkunst, v tujini že pred časom presegle_i majhnost svojih umetnosti.

Zaradi družbenih, zgodovinskih in včasih vsebinskih razlogov, produkcijo, ki je v vseh ostalih pogledih že široko sprejeta in podprta, še vedno identificiramo za marginalno. Povezave, ki družijo različne žanre manjših umetnosti v zahodnih prestolnicah, z razumevanjem kleinkunsta, kakršnega imamo v oziru na produkcijo v Slovenskem kulturnem kontekstu, pogosto spregledamo.

O tem kakšna je vrednost margine, ko se že transformira v mainstream, bomo za okroglo mizico razpravljale_i z umetnicami_ki, katerih delo se nahaja v tem nedefiniranem prostoru: Igorjem Vrebacem, Antonio Baehr ter člani_cami zasedbe Cabaret Mademoiselle.

Vstop prost!

Vsa mesta za Platformo »malih umetnosti« so zapolnjena. Vabimo vas, da se prijavite na čakalno listo, ali spremljate druge dogodke na strani www.emanat.si.

Where does the event happen? Cukrarna.bar, Ljubljana, SI

When does the event happen?
Begin:
End:
Add to Calendar