Other dates
Calendar
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday

Kabaret večer Cabaret Mademoiselle (BE) + Kviz »malih umetnosti« + zaključna DJ zabava

Kviz “malih manjših umetnosti” se morda izdaja za nedolžno izobraževalno popestritev programa Platforme, vendar je ta zimzelen format v resnici neizprosen spopad v preizkusu poznavanja misterioznega polja “malih manjših umetnosti”. Tekmovalke_ci se bodo med seboj pomerile_i v poznavanju žanrov, umetnic_kov, faktografskega znanja in tistega bolj subjektivne narave. Rado se reče, da od takšnih dogodkov nihče ne odkoraka praznih rok, saj znanje obogati vse prisotne, vendar, naj ne bo pomote, nagrade nagradice čakajo le zmagovalke_ce kviza! Pred velikim finalom letošnje Platforme torej ne zamudite glamuroznega preizkusa znanja, ki je mogoče le izgovor za minglanje publike. Prepričajte se na lastne oči!

Vodi: Eva Jus

Udeležba je brezplačna z vstopnico za kabaret večer Cabaret Mademoiselle.


Burleska, spake, kraljice in vse kar je vmes! Od leta 2017 se je Cabaret Mademoiselle uveljavil kot merilo v bruseljskem nočnem življenju. V okolju kabareja iz prejšnjega stoletja, si želi prikazati čim več žanrov, stvari in ljudi. Z ljubeznijo in ustvarjalnostjo slavi živo umetnost, humor in kulturo. Več večerov na teden se publika v veseli kakofoniji ljudske zabave v kabareju srečuje z umetniki, plesalkami burleske, cirkusanti, komiki in glasbeniki. Odprti za vse - zagovarjajo odprtost in strpnost, daleč od kategorij in etiket, na odru pa se srečujejo burleska, boyleska, komedija in improvizacija, glasba, drag in seveda veliko bleščic.

Za en večer bo tudi Ljubljana postala prestolnica kabareja in gostila senzacionalne ‘gospodične’. Predstavo bodo pospremili signature koktejli iz Cukrarna.bara in vzdušje pravega burlesknega kluba z zaključno festivalsko zabavo.
Povezava: https://www.cabaretmademoiselle.be/

Vstopnica: 10 €


Po kabaret večeru sledi zaključna DJ zabava. Udeležba je brezplačna z vstopnico za kabaret večer Cabaret Mademoiselle.

Where does the event happen? Cukrarna.bar, Ljubljana, SI

When does the event happen?
Begin:
Add to Calendar

Kabaret večer Cabaret Mademoiselle (BE) + Kviz »malih umetnosti« + zaključna DJ zabava

Kabaret večer Cabaret Mademoiselle (BE) + Kviz »malih umetnosti« + zaključna DJ zabava

Cukrarna.bar, Ljubljana, SI

62 currently available