Tehnoburleska Tatovi podob

Emanatova tehnoburleska, zasnovana kot telesna raziskava "ljudem" bližjih (pop) umetniških oblik, ki se sprehaja skozi zabavo in kritiko, satiro in tragedijo, glasbo in ples, feminizem in slači-užitek, se bliža 10. obletnici neustavljive transformacije. Ko se Tatovi povsem razgalijo, ter sloj za slojem odvržejo družbene preobleke, ne pridejo do bistva, temveč ugotovijo, da je bistvo ništrc, uprizorjene travestije telesa pa so opij, ki dela bivanje znosno. Kot so že nekateri stalni obiskovalci ugotovili, gre za organsko tvorbo, klubski dogodek, ki z vsako epizodo doživi modulacijo in se ne jemlje nič kaj preveč resno.

Po zgledu skrajne kandidatke v prihajajočih volitvah, so se tudi Tatice_ovi pri privabljanju publike odločile_i apropriirati psihoanalitični diskurz. Nenormativne kuriozitete tatinskega kolektiva pa ne obljubljajo spokojnosti, saj ne morejo delovati normalno, četudi bi hotele, zato pa svojemu občinstvu obetajo osvoboditev izpod tiranije leve možganske hemisfere in rešitev iz zanke psihoanalitičnega družinskega trikotnika. Z aktiviranjem amigdale bodo Tatice_ovi v vas morda vzbudili strah, morda jezavo borbenost ali pa aktiviranje dopaminskega mezokortilimbičnega sistema. Edini način, da se prepričate, kako se bodo na izkušnjo odzvala vaša zapeljiva telesa, je, da se Tehnoburleske udeležite 20. oktobra v Klubu Gromka.

Zato sledite korakom za nakup vstopnic, spodaj lahko vnesete tudi želeni znesek in s tem še dodatno podprete delovanje kolektiva Feminalz. Po opravljenem nakupu boste na svoj e-naslov prejeli pdf vstopnico, ki jo v tiskani ali digitalni obliki predložite na vhodu na prizorišče.


Nakup vstopnic preko spleta bo mogoč do danes do 19. ure s plačilom preko PayPala. Nekaj malega preostalih vstopnic pa boste lahko kupili še na blagajni pred predstavo. Se vidimo!


The booking period for this event is over.

Where does the event happen? Klub Gromka, AKC Metelkova mesto

When does the event happen?
Begin:
Add to Calendar