Novoletna tehnoburleska Tatovi podob

Emanatova tehnoburleska, zasnovana kot telesna raziskava "ljudem" bližjih (pop) umetniških oblik, ki se sprehaja skozi zabavo in kritiko, satiro in tragedijo, glasbo in ples, feminizem in slači-užitek, se bliža 10. obletnici neustavljive transformacije. Ko se Tatovi povsem razgalijo, ter sloj za slojem odvržejo družbene preobleke, ne pridejo do bistva, temveč ugotovijo, da je bistvo ništrc, uprizorjene travestije telesa pa so opij, ki dela bivanje znosno. Kot so že nekateri stalni obiskovalci ugotovili, gre za organsko tvorbo, klubski dogodek, ki z vsako epizodo doživi modulacijo in se ne jemlje nič kaj preveč resno.

Praznična histerija je tik za vogalom, in če decembrsko (materialistično in draginjsko) hujšanje denarnic ni dovolj, je Ljubljano ponovno osvetlil heteroseksualiziran praznični kič. Namesto kilometrov zavijalnega papirja, se raje obdarite z vstopnico za vsakoletno decembrsko Tehnoburlesko, ki se bode odviti 10. 12. v domači Gromki. Vabljene_i vse_i, ki ste se uvrstile_i na debeluhov seznam pridnih, ter zlasti vse_i na seznamu navihanih, da s Tatovi podob pokažete sredinca kapitalističnim ritualom, ki nas v teh mrzlih mesecih pehajo v norost. Ne pozabite pa na preudarno obutev, s katero se boste na beate elektronske plesne glasbe zavrtele_i pozno v bleščečo noč.

Tehnoburleska Tatovi podob se bo prelevila v prednovoletno zabavo, ki se bo nadaljevala v Kamizdat Rentgen. Vrteli bodo Crucial Pink (DVNT PHNK), dvidevat in DADAEAST. Vstopnica za tehnoburlesko Tatovi podob bo veljavna tudi za zabavo in Kamizdat Rentgen.

Dresscode: BOWIE GLAM!


Sledite korakom za nakup vstopnic, spodaj lahko vnesete tudi želeni znesek in s tem še dodatno podprete delovanje kolektiva Feminalz. Po opravljenem nakupu boste na svoj e-naslov prejeli pdf vstopnico, ki jo v tiskani ali digitalni obliki predložite na vhodu na prizorišče.

The booking period for this event is over.

Where does the event happen? Klub Gromka, AKC Metelkova mesto

When does the event happen?
Begin:
Add to Calendar