Tehnoburleska Tatovi podob

Emanatova tehnoburleska, zasnovana kot telesna raziskava "ljudem" bližjih (pop) umetniških oblik, ki se sprehaja skozi zabavo in kritiko, satiro in tragedijo, glasbo in ples, feminizem in slači-užitek, letos praznuje 10. obletnico neustavljive transformacije. Ko se Tatovi povsem razgalijo, ter sloj za slojem odvržejo družbene preobleke, ne pridejo do bistva, temveč ugotovijo, da je bistvo ništrc, uprizorjene travestije telesa pa so opij, ki dela bivanje znosno. Kot so že nekateri stalni obiskovalci ugotovili, gre za organsko tvorbo, klubski dogodek, ki z vsako epizodo doživi modulacijo in se ne jemlje nič kaj preveč resno.

Ako se vam po žilah še vedno pretaka rdeča kri, ne veste kdaj bi si spet nadele_i svoje zaprašene titovke in dasiravno ne romate v Kumrovec, 24. maja složno pritecite v najbolj gromki klub na Metelkovi, kjer se bode odviti športno-kulturna manifestacija in proslava naprednega tatinskega duha. Ker se tovaršicam_om kolektiva The Feminalz na ta praznik široko odpirajo srca iz katerih klije svobodoljubje so za vas pripravile_i posebno Tehnoburlesko. Travestija jugonostalgije na melodije spremljave pionirske plamenice bo poskrbela, da bo pokala skala, se lomil dob ter se tresla zemlja. Tatovi so možje besede zato izpolnijo, kar obljubijo: Naših pjesma zli neka se plaše!

Sledite korakom za nakup vstopnic, spodaj lahko vnesete tudi želeni znesek in s tem še dodatno podprete delovanje kolektiva Feminalz. Po opravljenem nakupu boste na svoj e-naslov prejeli pdf vstopnico, ki jo v tiskani ali digitalni obliki predložite na vhodu na prizorišče.

The booking period for this event is over.

Where does the event happen? Klub Gromka, AKC Metelkova mesto

When does the event happen?
Begin:
Add to Calendar