Tehnoburleska Tatovi podob

Emanatova tehnoburleska, zasnovana kot telesna raziskava "ljudem" bližjih (pop) umetniških oblik, ki se sprehaja skozi zabavo in kritiko, satiro in tragedijo, glasbo in ples, feminizem in slači-užitek, letos praznuje 10. obletnico neustavljive transformacije. Ko se Tatovi povsem razgalijo, ter sloj za slojem odvržejo družbene preobleke, ne pridejo do bistva, temveč ugotovijo, da je bistvo ništrc, uprizorjene travestije telesa pa so opij, ki dela bivanje znosno. Kot so že nekateri stalni obiskovalci ugotovili, gre za organsko tvorbo, klubski dogodek, ki z vsako epizodo doživi modulacijo in se ne jemlje nič kaj preveč resno.

The Feminalz vaši, z okusom za neokusno, vam že novo tehnoburlesko kuhajo. Neslane šale in pikro začinjene točke se že žgejo. Iz žilavih užitkov mesenih, sestojijo, ko na odru v salto mortale se zavrtijo. Kot kaprice se zdijo, ko s podzemlja klijo, le toliko, da vas požgečkajo, nato se spet zlijejo v pot, in solze tako sreče kot obupa. Zakaj ga ni gorja, prestrmega za tatinske vragolije. Ko tolmun Gromki se 28. septembra ponovno napoji, čast bo naše in vašega smeha. Ne zamudite, in ne zamujajte, kajti to je čednost, ki jo le izkušeni obvlada.

Sledite korakom za nakup vstopnic, spodaj lahko vnesete tudi želeni znesek in s tem še dodatno podprete delovanje kolektiva Feminalz. Po opravljenem nakupu boste na svoj e-naslov prejeli pdf vstopnico, ki jo v tiskani ali digitalni obliki predložite na vhodu na prizorišče.

The booking period for this event is over.

Where does the event happen? Klub Gromka, AKC Metelkova mesto

When does the event happen?
Begin:
Add to Calendar