Tehnoburleska Tatovi podob

Emanatova tehnoburleska, zasnovana kot telesna raziskava "ljudem" bližjih (pop) umetniških oblik, ki se sprehaja skozi zabavo in kritiko, satiro in tragedijo, glasbo in ples, feminizem in slači-užitek, že 10 let neustavljivo raztresa blišč po odru kluba Gromka. Ko se Tatovi povsem razgalijo, ter sloj za slojem odvržejo družbene preobleke, ne pridejo do bistva, temveč ugotovijo, da je bistvo ništrc, uprizorjene travestije telesa pa so opij, ki dela bivanje znosno. Kot so že nekateri stalni obiskovalci ugotovili, gre za organsko tvorbo, klubski dogodek, ki z vsako epizodo doživi modulacijo in se ne jemlje nič kaj preveč resno.

Orkester zvončkov in trobentic bode kmalu pregnati škripajoči hlad zime, in lica obiskovalke Tehnoburleske bode kmalu spet pordečela. Vzbrsteti bodejo popki češenj in magnolij, brazde njih brstičev se široko odpirajo, da pomladni sapici prestrežejo pelodna zrna. Vztrajno pa brstijo tudi korporealne senzacije kolektiva Feminalz, ki po desetih letih izzivanja (tiste druge) Matilde, še zdaleč niso ovenele, vendar privlačnejše kot kadarkoli prej poganjajo korenine, debelijo stebla in se kitijo s prelestnimi cvetovi. Medeni sladkosti se ne more upreti niti najbolj zatrta čebelica. Ne zamudite tega pomladnega prebujanja!

Sledite korakom za nakup vstopnic, spodaj lahko vnesete tudi želeni znesek in s tem še dodatno podprete delovanje kolektiva Feminalz. Po opravljenem nakupu boste na svoj e-naslov prejeli pdf vstopnico, ki jo v tiskani ali digitalni obliki predložite na vhodu na prizorišče.

The booking period for this event is over.

Where does the event happen? Klub Gromka, AKC Metelkova mesto

When does the event happen?
Begin:
Add to Calendar