Tehnoburleska Tatovi podob

Emanatova tehnoburleska, zasnovana kot telesna raziskava "ljudem" bližjih (pop) umetniških oblik, ki se sprehaja skozi zabavo in kritiko, satiro in tragedijo, glasbo in ples, feminizem in slači-užitek, že 10 let neustavljivo raztresa blišč po odru kluba Gromka. Ko se Tatovi povsem razgalijo, ter sloj za slojem odvržejo družbene preobleke, ne pridejo do bistva, temveč ugotovijo, da je bistvo ništrc, uprizorjene travestije telesa pa so opij, ki dela bivanje znosno. Kot so že nekateri stalni obiskovalci ugotovili, gre za organsko tvorbo, klubski dogodek, ki z vsako epizodo doživi modulacijo in se ne jemlje nič kaj preveč resno.

Če se vam beseda tovariši_ce ne zdi preveč sindikalistična in če svoj džuveč še vedno zabelite z vegeto, potem se vam prav gotovo dopade tudi spomin na dobra stara vremena. Čas, ko so se žitni klasi bleščali po zlatu, ko je verno srce bilo za en narod in ko nismo poznale_i sadnih jogurtov… Te spomine bo treba izprašiti in kje bolje, kot tukaj in zdaj. Nikjer klub ni tako gromek kot na Metelkovi, nikjer duh ni tako napreden kot na tehnoburleski in nikdar čas ni primernejši, kot 22. maj ob 21. uri. Računajte na Tatove, da vam ponovno postrežemo s (fiz)kulturno manifestacijo, ki bo - tako kot vegeta - presegala vse meje dobrega okusa.

Sledite korakom za nakup vstopnic, spodaj lahko vnesete tudi želeni znesek in s tem še dodatno podprete delovanje kolektiva Feminalz. Po opravljenem nakupu boste na svoj e-naslov prejeli pdf vstopnico, ki jo v tiskani ali digitalni obliki predložite na vhodu na prizorišče.

The booking period for this event is over.

Where does the event happen? Klub Gromka, AKC Metelkova mesto

When does the event happen?
Begin:
Add to Calendar