Tatovi podob predstavljajo: Mad Jakale v filmu, ki ga nismo videli

Redni, modularni, presenetljivi, nikoli isti in predvsem umetniško-družabni večer Tatovi podob so v različnih oblikah sodelovanja vzpostavile_i sodelavke_ci skupine The Feminalz. V procesu dela, ki ga je skupina začela razvijati leta 2013, avtorice_ji z večerom tehnoburleske kontinuirano razvijajo nove umetniške prispevke, komentarje in sporočila, s katerimi neposredno nagovarjajo občinstvo. S serijo Tatovi podob predstavljajo članice_i skupine podrobneje pogledajo v enega od tehnoburlesknih likov. Po Urški Vohar (Matilda in njene žemljice, 2017) in Loupu Abramoviciju (Življenje in smrti H.P.D-ja, 2019) je konec 2023 za krmilo prijela Maja Delak (Mad Jakale).

Na tretji tehnoburleski Tatovi podob predstavljajo bodo z bleščilom in gledališko čarovnijo premazani The Feminalz na čelu z Mad Jakale z vami delile_i in doživljale_i film, ki ga nismo videle_i. Osvetlile_i bodo fobije, binarnosti, anksioznosti, grozo in omejenosti sveta. In proslavile_i telesa prepojena s potentno seksualnostjo, telesa, ki se v tem svetu znajdejo, telesa ki pojejo slavo ljubezni, in plešejo njen nepredvidljivi ples, na 5, 6, 7, 8.

Sledite korakom za nakup vstopnic, spodaj lahko vnesete tudi želeni znesek in s tem še dodatno podprete delovanje kolektiva The Feminalz. Po opravljenem nakupu boste na svoj e-naslov prejeli pdf vstopnico, ki jo v tiskani ali digitalni obliki predložite na vhodu na prizorišče.

The booking period for this event is over.

Where does the event happen? Stara mestna elektrarna - Elektro Ljubljana

When does the event happen?
Begin:
Add to Calendar